KÖSZÖNET

Köszönöm a feliratkozásod.

 

FONTOS!

Ahhoz, hogy a levelezőrendszered ne kavarja el a feliratkozási ajándékodat és a további leveleket tőlem, ezt a lépést feltétlenül tedd meg:

  • Add hozzá a leveleződben a bukkitamas.gajatri@gmail.com címet a címlistádhoz (levelezőtől függően Address Book, Contacts vagy Contact List) – erről a címről írok majd neked.
  • Ha bármikor a továbbiakban nem érkezik meg tőlem egy levél, amit vársz, nézd meg a leveleződ Spam/Levélszemét fiókját, nem került-e oda a levél véletlenül. Az eltűnt levelek esetében 90%-ban az e-mail fiókod rejti el a leveleket, én hiába küldöm ki rendesen.
  • Ha Gmailt használsz, nézz be a Közösségi/Promóciók fül alá is, és ha oda teszi a leveleimet, húzd át az Elsődleges/Primary/Inbox fül alá, ezzel megtanítod a Gmailnek, hogy mostantól eleve jó helyre irányítsa a levelemet, ha írok neked. 🙂
  • Még valami: A freemail, a citromail és a vipmail hajlamos teljesen lenyelni a küldött leveleimet, ezért ha ilyen címmel iratkoztál fel, és nem találsz semmit tőlem a Spam mappában sem, kérlek, iratkozz fel egy másik, megbízhatóbb e-mail címmel (pl. Gmail).
  • Ha fél órán belül nem kapod meg a következő levelemet, és nincs a Spamben sem, írj egy e-mailt nekem a gajatrijoga@gmail.com címre és segítek. 🙂
  • Addig is, míg megkapod az első Gajatri-hírlevelet, ajánljuk figyelmedbe blogomat, itt sok-sok izgalmas írást találhatsz, valamint nézd meg az órarendet, hátha találsz magadnak egy hozzád illő, feltöltő órát.

Szeretettel látlak az órákon, eseményeken!

Dr. Bükki Tamás
minősített jógaoktató,
jógaterapeuta