Zenés spirituális séta a Margitszigeten

Tudtad-e, hogy a fák zenélnek, sőt zenét komponálnak?

Damanhurban (Olaszország), 45 éve indult annak a speciális eszköznek a fejlesztése, mely képes érzékelni a fák finom elektromos jelzéseit, és ezeket hangokká tudja alakítani. Sok-sok kutatás azt bizonyította, hogy a fák képesek íly módon, a maguk által komponált zene segítségével kommunikálni velünk. Ha leülsz egy fa terebélyében, a fa elkezd téged érzékelni; érzékeli, ahogy hat rád a fordító által tolmácsolt zene, és megtanulja, hogyan formálja úgy a jeleket, hogyan komponálja úgy a zenét, hogy az eljuttathasson hozzád, és gyógyíthassa tested-lelked. A fák zenéje a szívig ér – én így tapasztalom.   

Ezen a rövid, 2.5 órás margitszigeti sétán megtapasztalhatod még, hogy milyen más energiát mozgat benned és körülötted egy fenyő, egy juhar, egy tölgy, egy kőris vagy épp egy tiszafa.

Tudtad-e hogy a Margitszigeten van több rendkívüli feltöltő hely, pl. egy fenyőfák alkotta tájtemplom? Vagy egy japánakác koronafa, mely egy speciális energialift? – ezek tapasztalata olyan mély élmény, amely alapvetően alakítja át az egész életszemléleted. Feloldódik a magányosságod.

A rövid előadásból, amit egy fa alatt fogok tartani, megtudhatod majd azt is, hogyan gyógyítanak ezek a fák, és hogyan tudnak segíteni, hogy túlléphess életút elakadásaidon?

Az úton megérintjük a fákat, megtapasztaljuk a velük való közösséget, majd meditálunk a Margitsziget egy sajátos energiájú  tájtemplomban. Ha nem tudsz még meditálni, csukott szemmel is ülhetsz, és figyelhetsz. Segítek majd.

Ez nem egy csoportos túra, hanem…

Ha úgy döntesz, elkísérsz ezen az úton, örömmel mutatom az utat. Az út azonban a Te önálló utad lesz. Ezt erősíti majd az is, hogy az út során végig maunában, azaz csöndben leszünk. Ha úgy döntesz, hogy elkísérsz, akkor ezt vállalod. A mauna egy nagy erejű eszköz: segít megőrízni energiáinkat, és segítségével a benső folyamatokra, önmagunkhoz és a természerhez való kapcsolódásra sokkal jobban tudunk fókuszálni. 

Milyen nehéz ez az út?

Az út könnyű, pár kilométer, nem ígényel állóképességet. 

Ülhetsz a földön is majd, egy habszivacs téglán vagy polifómon, de hozhatsz magaddal összecsukható székecskét is. Sőt, ahol meditálunk majd, vannak padok, arra is leülhetsz majd. Olyan ülőhelyzethez készülj, amit fenn tudsz tartani 20 percig, fájdalom nélkül, és lehetőleg egyenes háttal.

Ellenjavallatok: mozgásszervi, izületi betegség, valamint szorongás, pánikbetegség és más pszichés zavarok és pszichiátriai betegségek esetén a sétát nem javaslom most Neked. Ha bizonytalan vagy, jó lesz-e Neked, nyugodtan hívj fel, megbeszéljük!

Mikor ajánlott neked?

  • Ha szeretsz sétálni, és érdekel a fák gyógyító ereje.
  • Ha szeretnél erősebb mentális és érzelmi stabilitásra szert tenni.
  • Ha szeretnél jól lenni, fellélegezni
  • Szeretnél életörömre szert tenni, és ezt megőrizni.


A rendszeres otthoni meditáció nem feltétele a túrán való részvételnek!

Részvétel ára

A részvétel adományos. Kérlek annyit adj, amennyit örömmel adni tudsz! Az adomány ajánlott összege 3000 és 8000 Ft. közt van.

Jelentkezés

 Maximális résztvevők száma: 18 fő. A helyeket a jelentkezés beérkezése szerint töltöm fel.

Szeretettel várlak legközelebb! 
Dr. Bükki Tamás Aila

Az esemény befejeződött.

Dátum

2024. jún 01.
Lejárt!

időpont

07:00 - 09:30

Résztvételi díj

Adományos

Bővebben

Regisztráció

helyszín

Budapest, Margitsziget

Szervező

Bükki Tamás Aila
Bükki Tamás Aila
Telefon
+36 30/375-1960
Email
gajatrijoga@gmail.com
Honlap
https://gajatri.hu
QR Code