Telefon: 
+36-30-3751960
Email: 
tamas.bukki@gmail.com

Bükki Tamás, Dr.

jógaoktató (minősített)
jógaterapeuta
EMK-tréner
Gajatri-koordinátor
Derűs béke, életcél és kitartó erő!

A jóga útjára azért léptem, mert egyetemistaként nagyon nem éreztem jól magam a bőrömben. Aztán rádöbbentem, hogy az egészségen, kiegyensúlyozottságon túl épp a jóga az, amely segítségével válaszokat találhatok arra, hogy ki vagyok, és mi ez a világ, ami körbevesz. Immáron közel 20 éve jógázok rendszeresen, és több, mint egy évtizede tanítom a jógát. Jógaoktató majd jógaterapeuta azért lettem, hogy felelősséggel adhassam tovább ezt a testet-lelket gyógyító tudományt.

Hálás vagyok, rendkívüli tanáraim voltak. A jógát a Magyar jóga-élet legkiválóbbjaitól tanulhattam; talán a legtöbbet Szép Ferenctől és a legendás tudású Dr. Timcsák Géza jógitól, valamint a Magyar Jógaakadémia olyan oktatóitól, akik 30-40 éve élik és tanítják a jógát.

Az erőszakmentes kommunikáció konfliktuskezelő, gyógyító, felszabadító művészetét pedig Jónai Éva Havától, az EMK nagymesterétől tanulhattam közvetlenül. 

Utamon fontos mérföldkőnek tartom, hogy beavattak a Kriya jógába (Jogananda-mestervonal). A hatha- és kriya-jóga napról-napra igen sokat segít nekem abban, hogy kiegyensúlyozottan, hittel és kitartással a saját utamat járjam, és megélhessem, hogy az élet szeretettel és örömmel teli utazás.