Rólunk írtákok

Egy kismama
2018 január

Sok hasznos információt tudtam meg kettőnk kapcsolatáról és a ránk jellemző tulajdonságokról. Nagyon jó!

kapcsolódó oktató: 
Szilágyszegi Zsuzsa
2018 január

Hogy mit adott nekem a jóga? Sokat: belső béke, egyensúly, saját határaim átlépése egy-egy ászanában, rendszeresség, tudatosság, testi-lelki fejlődés. A jógaterápia során megtapasztaltam, hogy viszonylag egyszerű és otthon (egyedül) végezhető gyakorlatokkal megoldhatom az éppen aktuális panaszokat amiket a testem produkál, és közben a lelkem is fantasztikus változáson megy keresztül. A foglalkozásokon mindig átbeszéljük a tapasztalataimat, érzéseimet és ha szükséges új gyakorlatokat tanulok. Jótékony hatását szinte néhány nap alatt éreztem, így két hónap után mondhatom, hogy teljesen jól vagyok. A kiírt gyakorlatokat továbbra is rendszeresen végzem. Tamás nagyon empatikus, figyelmes. Örülök, hogy rátaláltam!

kapcsolódó oktató: 
kapcsolódó oldal: 
Czáder Anita
2017 december

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy megismertetted/megtanítottad az ájurvédikus masszázs elméletét és gyakorlatát. Azt is köszönjük, hogy ilyen rugalmas és kedves voltál. Nagyon élveztük a masszázs minden pillanatát és sokat használjuk a mai napig. Mióta használjuk Panna nagyon jókat alszik és sokkal kiegyensúlyozottabb tőle, valamint a kapcsolatunk is belsőségesebb!
Köszönjük a lehetőséget!

kapcsolódó oktató: 
Egy kezdő anyuka
2017 november

Sajnos csak később hallottam erről a lehetőségről, így már nehezebb volt egy izgő-mozgó babával. De nagyon sok praktikus tanácsot kaptam.

kapcsolódó oktató: 
Becsei Kati
2017 október

A 90-es évek végén kezdtem el jógázni orvosi ajánlatra. Attól kezdve lényegesen megváltozott az életem. Már nem csapnak össze a fejem felett a hullámok, már ura vagyok saját éltemnek Nem volt könnyű a kezdet, de a kitartásom meghozta a gyümölcsét. Hogy közel hetven évesen ilyen egészségi állapottal rendelkezem, azt is csak a jógának köszönhetem. Ez nem azt jelenti, hogy nincs problémám, de ami van azt elfogadom és azzal együtt élek.

kapcsolódó oktató: 
Kovan Zsuzsa
2017 október

Évekkel ezelőtt a véletlen és az új iránti kíváncsiságom vett rá, hogy elkezdjek jógázni. Megismertem egy kiváló jóga oktatót, bekerültem egy kellemes társaságba. A jóga által megtapasztaltam az irányított mozgás jótékony hatását, hogy hatnak egyes mozgásformák belső szerveim működésére. A heti rendszeres mozgás erőt ad a napi feladatok ellátásához. A jóga által elsajátított gondolkodásmód pedig kiegyensúlyozottabbá, türelmesebbé, odafigyelőbbé tett. Nagyobb az önbizalmam a célként kitűzött szellemi és fizikai feladatok elvégzéséhez is. Remélem, még hosszú ideig élvezhetem a régi és ezután csatlakozó jógások társaságát.

kapcsolódó oktató: 
Ertsey Nikolett
2017 október

Jógával kezdeni a hetet nagyon jó, kisimít, feltölt, megnyugtat… a hátfájásomat is jobban kordában tudom tartani.

Annyi jó gyakorlatot tanultam mostanra, hogy szinte minden reggel és este jógázok kicsit, így a hátfájásomat is jobban kordában tudom tartani. Örülök, hogy rátaláltam erre a mozgásra, ami a testemnek és a lelkemnek is jót tesz.

kapcsolódó oktató: 
Egy anyuka
2017 szeptember

Nagyon hasznos volt abban, hogy jobban megértsem a gyerekeimet. Ami eddig csak motoszkált bennem, azt most sikerült megfogalmazni, pontosítani és eszközt kaptam arra, hogy tudjak nekik segíteni.

kapcsolódó oktató: