B. T. AILA:

Az öt fa

misztikus regény

Minden emberben él egy igaz kép arról, hogy kik vagyunk és hogyan érdemes viselkednünk egymással és gyönyörű, élő világunkkal.

Öt ember indul zarándokútra, hogy megmenthesse a fákat, és a velük szoros összefonódásban élő embert. Egy ősi szimbólumra bukkannak Isztambulban, végigjárják Irak sivatagjait, majd Uruk hétezer éves városában, élet és halál küszöbén, valami mélyen átalakul bennük. Vajon hogy kerül a csillagképekben fénylő sors keresztje a Földre, és hogy vezethet el a halhatatlansághoz?

A szerzőről

B. T. Aila, fizikus (Ph.D), író és jógaoktató. A fákat rendkívül szereti. Rendszeresen vezet spirituális túrákat és zarándoklatokat a Dunakanyar hegyeinek tájtemplomaiba, ahol az ember ráébredhet mély összefonódására mindazzal, ami él.

Úgy tartja, hogy ez a Föld nevű bárka gyönyörű, és biztos abban, hogy együtt képesek leszünk megőrizni olyannak, ahol jó élni.

különleges élmény

Egy könyv, zenével illusztrálva

A cselekményt leíró fő fejezetek (Egy, Kettő) és az ún. Tájrúna fejezetek közt érdemes meghallgatni ezeket a számokat, méghozzá sorrendben.

A zenék segíthetnek, hogy a cselekmény megérkezhessen, mélyülhessen, és ráhangolódhass a Tájrúnákra, melyek végigvezetnek az ősi, keleti (görög-egyiptomi-kaldeus) 7 szintű beavatáson.

már

Hangoskönyvként is elérhető!

A hangoskönyvet Wégner Judit, a Madách színház színésze mondja fel, játssza el.

megvásárolható az alábbi felületeken:

A hangoskönyv vásárláshoz kattints a választott felület logójára!

Hallgass bele a hangoskönyvbe!

Beszélgetés a könyről Zalatnai Brigittával

A könyvről írták…

 „Bükki Tamás fizikus… De foglalkozik jógaoktatással és ősi szent iratokkal. Az őshagyományok kutatásával. És sodró lendületű, költői próza írója. Író is tehát. És a most megjelent új regényéről mondhatjuk, hogy homeopátiás szellemben (is) fogant. Meg a szufizmus, hinduizmus, őskereszténység, okkultizmus, hermetizmus, alkímia, asztrológia – az őshagyományok egymásra vonatkozó ősegységének szellemében. Közben a regénye egy mai történet kilenc fejezetben. És a történetet át- és átszövi egy kilenc lépcsős beavatási út kilenc szöveg-rétege, kilenc táj-rúna. Elolvasni a könyvet – egyben egy beavatási folyamat is. … A fák összekötik az élőket, embereket egymással és a létezés egészével, a fák, melyek megtestesítik a teljes univerzum összetartozó intelligenciáját. Minden főbb szereplőt kíséri életútján az ő fája, a saját fafajtája, mondhatnánk „alkati fája”, mint egy magasrendű információ, személyre szabott saját szer – kimondatlanul tehát a regény szellemisége tökéletesen egybecseng a homeopátia látásmódjával és egyesíti a homeopátiát a kultúrák mélyén rejlő egymáshoz hasonló szellemiségekkel. Olvassuk!” 

Bóna László
homeopata gyógyító

„Isteni olvasmány! Merüljünk bele a történetbe és hagyjuk magunkat elvarázsolni!”

Zalatnai Brigitta
újságíró, ÉletVezetés podcast

„Ezek a sorok – ahogy a fák is – élnek, én csak a médium voltam. Nagyon szép és elgondolkodtató.”

Wégner Judit
színművész, Az öt fa c. könyv felolvasója

könyvrendelés

A KÖNYV ÁRA NYOMTATOTT FORMÁBAN ITT MEGRENDELVE:

5000 Ft

(bolti ár: 5800 Ft)

Postaköltség:
2024. júniusában 5000 Ft-tól ingyenes.
Az alatt csomagpontba küldve 1500 Ft

A KÖNYV ÁRA E-KÖNYVBEN:

3 800 Ft

A KÖNYV ÁRA HANGOSKÖNYVBEN:

4 800 Ft

Hogyan lehet megrendelni?

A rendelés menete egyszerű:

1. A könyvrendelés gombra kattintva eléred a rendelési űrlapot. Töltsd ki és küldd el nekem!

2. Egy munkanapon belül a megadott email címre számlát küldök Neked. Abban majd katt a [Számla Letöltése] gombra, melyet átutalással vagy bankkártyával is rendezhetsz.

3. A fizetést követően a könyvet 1 munkanapon belül postázom részedre, így a rendelést követően 2-3 munkanapon belül már olvashatod is.

Hol vásárolható meg a könyv?

Elérhető több könyváruházban: libri.hu és  bookline.hu , valamint Kiadónktól kedvezménnyel.
Postaköltség Magyarországon belül 1500 Ft. Ha több könyvet rendelsz és a könyvek ára eléri a 9000 Ft-ot, a kiszállítás ingyenes. 
Ha Magyarországon kívüli címre rendelsz, fogok írni és megadom a postaköltséget. 

Van lehetőség dedikált pédányt kapni?

Igen. A rendelési ürlapon add meg, kinek számára szeretnéd dedikáltatni!

E-könyvben is megvehetem?

Igen. e-könyvként itt vásárolhatod meg: BookandWalk.hu 

A megvásárolt elektronikus könyv nem tölthető le, csak a saját mobil eszközödön, e-könyv olvasódon, számítógépeden használhatod majd.