B. T. AILA

Spirituális séták

a városban

 A 2 órás sétákat Budapest nagy parkjaiban tartom. Könnyű, pár kilométeres sétákról van szó, ahol a fókusz nem a távolságon, hanem a fákkal és az élő természettel való kapcsolaton van.

Tudtad-e például, hogy a Városligetben vagy egy kőrisfákból álló tájtemplom? Átérezted-e már, milyen feltöltő egy ilyen helyen leülni, meditálni? Vagy csak egy kicsit csöndben lenni – akkor, amikor még a város is csendes, és épp felkel a nap? 

 

Hogyan gyógyítanak ezek a fák?

Hogyan tudnak segíteni, hogy túllépj életút elakadásaidon?

Hogyan segíthetnek egy város fái érzelmi és mentális stabilitásod megerősítésében? Mit adhat egy park ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, és így másoknak is igazán segíteni tudj? Tudod-e milyen más energiát mozgat benned és körülötted egy fenyő, egy juhar, egy tölgy, egy kőris vagy épp egy tiszafa?

A kb. 2 órás spirituális sétákon sor kerül egy kb. 1 órás erdei előadásra is, a következő témák valamelyikében: 

✔ Fák gyógyító erejéről

✔ Életút elakadások oldásáról

✔ A jól lét és az életöröm kiműveléséről és fenntartásáról 

✔ A meditációról

✔ Kvantumfizika és spiritualitás kapcsolatáról

✔ Tájtemplomokról

✔ Élet és halálerőkről

És amit látsz, megtapasztalja majd a világ, és tanúbizonyságot tesz majd amellett. Tehát a világnak csak a te gyógyulásodra van szüksége, hogy meggyógyulhasson.”
Csodák tanítása

A sétákat vezeti

Dr. Bükki Tamás Aila – zarándoklat vezető, író, fizikus (Ph.D), minősített jógaoktató, jógaterapeuta. A fákat rendkívül szereti. Rendszeresen vezet spirituális túrákat és zarándoklatokat a Dunakanyar hegyeinek tájtemplomaiba, ahol az ember ráébredhet mély összefonódására mindazzal, ami él.

Úgy tartja, hogy ez a Föld nevű bárka gyönyörű, és biztos abban, hogy együtt képesek leszünk megőrizni olyannak, ahol jó élni.

Eljött az idő, hogy sok Mester éljen világszerte, hogy segítsenek lehorgonyozni az új energiát, a kitágult tudatosság energiáját, és a Krisztus mag energiáját, amely most borul virágba a Földön.
Adamus Saint-Germain: Az új energia Mesterei

Részt vehetek egy ilyen városi spirituális sétán?

Igen. Szeretettel látlak a pár órás spirituális sétákon, ilyeneket havonta tartok Budapest parkjaiban és a Budapest körüli erdőkben. Nem sietünk, ez nem egy teljesítmény túra, nem kíván állóképességet. Ha úgy döntesz, elkísérsz egy ilyen sétán, fontos tudnod, hogy az út jelentős részén maunában, azaz csöndben leszünk. Ha úgy döntesz, hogy elkísérsz, akkor ezt vállalod. A mauna egy nagy erejű eszköz: segít megőrizni energiáinkat, és segítségével a benső folyamatokra, önmagunkhoz és a természethez való kapcsolódásra sokkal jobban tudunk fókuszálni.

Gyere, és próbáld ki!

A sétákon a résztvevők maximális száma 22 fő, tehát érdemes idejében regisztrálnod.
Hogy időben értesülj a túrákról, érdemes feliratkoznod a Gájatri-levelekre. 

közelgő

Spirituális séták

Válaszd ki a számodra megfelelő alkalmat és az esemény oldalán tudsz jelentkezni.

április 2024
Nem találtunk eseményt.

Részvételi díj

A séták adományosak – annyit adj, amennyit örömmel adni tudsz. Ajánlott adomány összege (ezt szokták kérni, valakinek segít): 3 ezer Ft és 7 ezer Ft között van.

ADAKOZUNK

Az adományod 50%-ával új fák ültetését támogatod, ugyanis átutalom ezeket hazai és külföldi faültető szervezeteknek, pl.  10 millió Fa  vagy Grow Billion Trees. Minden 5 ezer Ft-ból egy fát ültetsz el – hozzájárulva ezzel is a Bolygónk megmentéséhez.

Gyakori Kérdések

Milyen egészségi állapot szükséges? Kimerítő lesz-e a séta?

A séták könnyűek, kb. 5-7 km-esek, minimális szintkülönbséggel. Alacsonyabb állóképesség mellett is érdemes eljönni. A spirituális séták nem a teljesítményről szólnak, nyugodt, lassú tempóban megyünk és bevárjuk egymást. Ugyanakkor a mozgásszervi, ízületi betegségek megnehezítik vagy lehetetlenné tehetik a gyaloglást.

Lehet-e alkoholt fogyasztani, dohányozni?

Köszönjük, ha a spirituális sétákon nem fogyasztasz semmiféle alkoholos italt, és kerülöd a dohányzást!  Ezek fogyasztása eltompít, így a sétán épp azt nem tudod átélni, amiért érdemes ezen részt venni – az erdő teljességét, befogadását. Az alkohol fogyasztását a túrát megelőző 3 nap során érdemes kerülni.

Hozhatok-e kutyát?

Nem, pedig szeretjük őket. Zavarhatják a többi résztvevőt, a csöndes meditációkat. Az különféle szagok erősen hívják, akár messzire kutyusainkat, teljesen járhatatlan tereprészekre is, tapasztaltból írom ezt. S végül számodra is ez egy lehetőség, hogy Magadra figyelj.

Gyerekek jöhetnek?

Mivel ez nem egy szokványos kirándulás, hanem sokkal inkább egy belső utazás-tisztulás, így gyerekek számára (16 év alatt) nem javasoljuk a részvételt.