ONLINE TANFOLYAMOK

relaxáció

Az ellazulás 7 szintje

Relaxáció és jóga nidra: lépésről lépésre. Ebben a 7 részes online kurzusban fokról-fokra haladva megtanulhatsz mélyen ellazulni és igazán pihenni. Így sokkal könnyedebbek és hatékonyabbak lesznek a mindennapok.

Együtt könnyebb

Grál Meditáció

A Grál benned van. Az élet vizében megfürödni gyógyulást hoz az életünkbe. A meditáció ehhez az élet élményhez visz el. A Grál benned van:  az élet vizében megfürödni gyógyulást hoz az életünkbe. A meditáció ehhez az élet élményhez visz el. A rendszeres meditáció az örömteli, harmonikus és egészséges élet szempontjából nélkülözhetetlen. Több fontos szerepe van: feltölt, erőteljes stresszoldó hatású, mely ezáltal erősíti az immunrendszert, segít a helyes döntésben, és szétoszlatja legmélyebb félelmeinket. Benső kiegyensúlyozottságot, stabilitást eredményez, feltételek nélküli létörömöt hoz.

hipertónia

Magas vérnyomás jógaterápiája

Relaxáció és jóga nidra: lépésről lépésre. Ebben a 7 részes online kurzusban fokról-fokra haladva megtanulhatsz mélyen ellazulni és igazán pihenni. Így sokkal könnyedebbek és hatékonyabbak lesznek a mindennapok.

immunerősítés

Stresszoldó és immunerősítő online jóga

A kialakult di-stressz drasztikusan lecsökkenti az immunrendszer hatásfokát is, és így kaput nyit baktériumoknak, vírusoknak is. Ha összhangba kerülsz ismét önmagaddal, ha feltöltődhetsz bármikor, megerősíted életenergia-pajzsodat. Ezeknek az óráknak az előnye, hogy bárhol élsz is, elérheted, mégis, személyes a kapcsolat! 

Babamasszázs

Ájurvédikus babamasszázs tanfolyam

Az érintésed ajándék. Anyaként ösztönösen tudod, hogy az érintés nyugtatja a babádat. Szeretetteljes masszázsoddal segíted kettőtök kapcsolatának mélyülését.  Hasfájás, nyugtalan alvás, bizonytalanságok, óriási változások, kihívások is érkeznek egy csecsemővel. Megtanulva és gyakorolva a babamasszázst, gazdagodik majd a repertoárod, amivel segítheted és szeretheted a gyermeked.

Allergia

Pollenallergia jógaterápiája

A pollenallergia kezelhető és megszüntethető jógával. Olyan egyszerű, de nagyon hatékony gyakorlatokkal, melyek nem ígényelnek hajlékonyságot, rugalmasságot, bárki végezheti ezeket. Az allergiás folyamat a szervezet tisztulási reakciója, melyben a szervezet megpróbál megszabadulni salakanyagoktól és toxinoktól, melyek egyensúlyát megzavarják.

regenerálódás

Jóga megfázás és influenza megelőzésére és kezelésére

Értékes a munkád és a jelenléted. Kiüt egy betegség. Hogyan előzheted meg? Hogyan regenerálódj gyorsabban? Alig van időnk pihenni, pörög minden körülöttünk… épp ez, a feszített iram, a stressz hozza szükségszerűen magával a megfázás tünet együttesét, sőt influenzát… Ilyenkor egész lényünknek szüksége lenne arra, hogy figyelmünk befelé fordítsuk, összegyűjtsük energiáinkat és pihenjünk, töltődjünk. A gyógyszerek nem használnak, csak feleslegesen terhelik a szervezetünket. A vitaminok többlet bevitele fontos ugyan, de nem elegendő…