KÖNYVEK

B. T. Aila:

Az öt fa – misztikus regény

Minden emberben él egy igaz kép arról, hogy kik vagyunk és hogyan érdemes viselkednünk egymással és gyönyörű, élő világunkkal.

 

Öt ember indul zarándokútra, hogy megmenthesse a fákat, és a velük szoros összefonódásban élő embert. Egy ősi szimbólumra bukkannak Isztambulban, végigjárják Irak sivatagjait, majd Uruk hétezer éves városában, élet és halál küszöbén, valami mélyen átalakul bennük. Vajon hogy kerül a csillagképekben fénylő sors keresztje a Földre, és hogy vezethet el a halhatatlansághoz?

Bükki Tamás Aila:

Ahol a párhuzamosok egybeérnek

Beavató zarándoklat, tudomány és spiritualitás

 

Kvantumfizika, jóga, Szent Grál – 30 éves utazás esszenciája tűnik fel ebben a rendhagyó, új rend teremtő könyvben. Milyen beavató erejű utakat rejt a Pilis és a Börzsöny? Miért fontos mindez? Sorsfordító időket élünk. Mi van mindennek a mélyén?  Milyen gyógyító energiák rejlenek a közelünkben?

A nyomtatott könyv kedvezményes ára itt megrendelve 2980 Ft. (bolti ára 3800 Ft)

Postaköltség: 9000 Ft-tól ingyenes. 9000 Ft-ig  csomagpontba 1500 Ft.

Elérhető e-könyvként is a book&walk oldalán, katt ide! e-könyv ára 1800 Ft. 

Bővebben

Tudományos világképünk hiányos: „rémesen hallgat minden olyan dologról, ami igazán közel van a szívünkhöz, ami ténylegesen számít… semmit nem tud a szépről és a csúnyáról, Istenről és az örökkévalóságról” – állítja Erwin Schrödinger, a Nobel-díjas fizikus. Ez a könyv rámutat, hogyan lehet kitágítani a tudományt, hogy beleférhessen mindaz, amit Schrödinger is hiányol: a spirituális dimenzió.

Vajon miért létfontosságú mindez? És milyen beavató erejű utakat rejt a Pilis és a Börzsöny?

Könyvemben írok a Szűz-Halak zarándoklat felfedezéséről és ennek jelentőségéről. A Szűz és a Halak csillagkép levetül a magas Börzsönybe. A Szűz-Halak egy beavató út, általa összekapcsolódik benned a Föld és az Ég – ennek átélése lehetővé teszi, hogy a világban a körülötted épp zajló életeseményekben felfedezhesd a Fényt, a spirituális növekedés jeleit és csodáját.

Hallgasd meg itt a Spirocast mély interjút, ahol épp ennek a könyvnek kapcsán beszélgetünk fizikáról, jógáról, spiritualitásról, és az élet fontos kérdéseiről. 

 

Jakab Veronika:

Fényüzenetek – inspirációs könyv

Légy az, aki vagy, és pont megfelelő leszel.

Lapozd fel bárhol és bármikor! Minden lapján magaddal találkozol. Biztat, felráz, hisz benned, mint egy igaz barát, aki támogat, amikor arra szükséged van. Ennek az inspirációs könyvnek minden oldala hozzád szól, és ahogy te változol, úgy változik az üzenete. Lapozd fel újra és újra, akár naponta többször is!

Míg élsz, van miért hálát érezned. Minden áldott nap…

A könyv kedvezményes ára itt megrendelve 2000 Ft.
(bolti ára 3000 Ft).

Postaköltség: 9000 Ft-től ingyenes. 9000 Ft-ig  csomagpontba 1500 Ft.

Bővebben

Bolond dolog a holnapot várni, élj kívül az időn, amennyire lehet.” (Weöres Sándor: Rongyszőnyeg 7)

Kezdetek 

A te életedből, a te lehetőségeidből, belőled egyetlenegy van, és ez nagyon értékes és fontos, kellesz nekünk. Az önismereteden, a tudatosságodon múlik, hogy színről színre hogyan bontod ki magadat, előhozol-e magadból mindent, ami már ott van benned.

Ne akarj más lenni, csak önmagad!
Ne akarj hasonlítani senkire, hisz egyedi vagy, senkihez se hasonlatos!  

Az életben minden csodálatosan passzol, stimmel, minden a helyén van, minden épp ott és úgy van, ahogy és ahol lennie kell. Akár a kirakós darabjai. Semmi sem a véletlen műve. Rend van és rendezettség, és közben szabadság. 

Te pedig mindennek ott vagy a közepében!

Gyakori Kérdések

könyvrendelés

Hogyan lehet megrendelni?

A rendelés menete egyszerű:

1. A könyvrendelés gombra kattintva eléred a rendelési űrlapot. Töltsd ki és küldd el nekem!

2. Egy munkanapon belül a megadott email címre számlát küldök Neked. Abban majd katt a [Számla Letöltése] gombra, melyet átutalással vagy bankkártyával is rendezhetsz.

3. A fizetést követően a könyvet 1 munkanapon belül postázom részedre, így a rendelést követően 2-3 munkanapon belül már olvashatod is.

Hol vásárolható meg a könyv?

Elérhető több könyváruházban: libri.hu és  bookline.hu , valamint Kiadónktól kedvezménnyel.
Postaköltség Magyarországon belül 1500 Ft. Ha több könyvet rendelsz és a könyvek ára eléri a 9500 Ft-ot, a kiszállítás ingyenes. 
Ha Magyarországon kívüli címre rendelsz, fogok írni és megadom a postaköltséget. 

Van lehetőség dedikált pédányt kapni?

Igen, Bükki Tamás Aila művei esetében. A rendelési ürlapon add meg, kinek számára szeretnéd dedikáltatni!

E-könyvben is megvehetem?

Igen. e-könyvként itt vásárolhatod meg: BookandWalk.hu 

A megvásárolt elektronikus könyv nem tölthető le, csak a saját mobil eszközödön, e-könyv olvasódon, számítógépeden használhatod majd.